Dagen

Idag har jag bara chillat hemma. Eller nästan iaf;) dagen började med att gå upp vid 8 för att träna Cross country i skolan. Idag har det inte varit så varmt, 30 grader kanske? Så vi fick springa ca 6 km i ett ganska så högt tempo. Efter träningen har jag kollat på film, pluggat biologi(more like kemi), badat i poolen och solat. 


Rolig bok va? 1000 sidor:)High school spirit
 
Igår hade vi "prep-rally" i skolan. Det är att man har ett tema och alla har på sig kläder efter temat. Temat igår var tacky tourist. Cheerleaders, dansgruppen och allt inom området high school spirit fick jag uppleva. Prep rally är som förberedelser inför football matchen som är på kvällen.
Efter skolan åkte jag och 4 vänner till en restaurang och åt. Sedan åkte vi till en amerikansk football game. Fattade inte så mycket av det, bara att mitt lag förlorade STORT. 


Workouts

Har haft fullt upp med träningar, läxor osv. Så har ej kunnat blogga något. Tänkte uppdatera med lite news. Jag är med i soccer och Cross country teamet i skolan. Så tränar 2 gånger om dagen varje dag förutom söndag. Fotbollssäsongen börjar i januari så just nu gymmar vi, springer, ja allt förutom att träna med en fotboll. Gissa träningsvärken jag har?! Har nog aldrig haft denna träningsvärk som jag har nu! Cross country är så jobbigt, springer typ 6 km i 35 graders värme. Men tänker inte ge upp!
Har även varit och ridit rodeo 2 gånger. Och mina ena host syster sa att hon aldrig sett hästen så lugn som den va när jag red den. Blir så glad för sånna kommentarer!