Du är uppskattad

Okej denna vecka har varit lite sad, och ja det går att vara ledsen även fast det är lov. Förra söndag var min v-syster med om en olycka med en ATV. Den välte och hon flög in i taggtråd stängsel. Detta slöt med att hon fick flyga med en helikopter till sjukhuset. Så min Värdsyster, Victoria har varit på sjukhuset sedan söndag och kommer förmodligen hem imorgon. Hon opererades och fick även stygn i magen, benet osv.. Men hon mår bra nu.
Sjukhuset är 2 h från där vi bor, så det är en bit att åka. Men har varit där och hälsat på henne varje dag sedan tisdag och man ser att Victoria blir bättre och bättre för varje dag som går. 
Jag blir väldigt fundersam och jag ser verkligen hur snabbt det kan gå. Jag tror denna händelsen påverkar mig extra mycket och gör mig lite nere, eftersom min familj är så långt bort. Jag vet inte vad det är mig mig just nu, men något känns fel. Det är inte hemlängtan. Jag är säker på att detta är något som går över snabbt(med lite shopping), men jag ville bara säga att jag älskar er där hemma. Och uppskattar er extra mycket efter denna händelsen.

Karro Westberg

<3 <3 <3

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo