"You're cute"

Dagen började bäst med att jag fick prata med Julia. Vi hade som vanligt pep rally i skolan eftersom det är fredag, men jag brukar inte gå på dom. Tycker dom är så otroligt högljudda.. Så jag stannade i klassrummet och pratade med Julia i stället, första gången på 3 månader. Jag trodde jag hade pratat med henne innan, men jag hade tydligen drömt det haha. Dagen flöt på, och otroligt nog fick jag många komplimanger idag. Trodde jag hade en lapp på ryggen där det stod"ge mig komplimanger" haha.  jag hade mjukisbyxor, mjukiströja och hästsvans och kände mig allmänt ful... 3 killar sa att jag var snygg, och en frågade om jag ville gå på bio hahah. 2 gav komplimanger för mina örhängen?? Säkert 4 personer sa att min tröja var snygg. Jag höll upp dörren där en tjej och hon sa tack och gick därifrån, sen kom hon tillbaka och sa "btw you are so pretty". Aweee gissa om jag blev glad?? Hon gjorde veklingen min dag. 
Det är så mycket skillnad från Sverige. Där pratar vi inte med människor vi inte känner, medans här kan man gå fram till någon okänd och säga att han/hon är "goodlooking" eller har snygga kläder. Det är helt normalt här. Ifall jag skulle sagt det i Sverige skulle man nog börja undra... 

Just nu sitter jag i bilen påväg till rodeo. Min Värdsyster ska tävla. Vi har även med den hästen jag brukar rida, så ska nog rida lite på den fårse, men inte tävla. Igår testade jag rida lite dressyr på en rodeohäst, det gick faktiskt jättebra. Så jag var glad och chicha(hästen) :) 
Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo