Min weekend

Bad uppdate sorry... I helgen hängde jag mest med kompisar. I fredags var jag hemma hos en kompis och kollade på film och myste med hundvalpen. I lördags åkte jag till min yngsta systers volleyboll game, efter det sov jag över med en annan kompis. I söndags spelade vi tennis och åkte och solade vid någons hus som såg ut som ett slott!?! Det var verkligen helt sick!!! På kvällen åkte jag till en annan kompis:) hahah pluggade ca endast 2 timmar totalt denna helg, och jag mår så mycket bättre när jag slipper plugga ihjäl mig. Vilket jag har gjort hela denna vecka... Har gått i skolan i 6 veckor och då sätter dom ett betyg i varje ämne, så alla ämnen måste minst haft 2 prov under dom 6 veckorna= as mkt prov denna vecka. Yay!!

Lite pics från min helg:)Frågor om Sverige

Älskar när folk frågar om Sverige, den första månaden har jag fått så många frågor! Vanliga frågor jag ofta får här i Amerika är:
- har ni mobiler i Sverige?
-är alla filmer ni kollar på, på svenska?
-är alla i Sverige blonda med blå ögon?
-pratar ni sweden in sweden?
-gillar ni svarta?
-är Sverige en stad?
-har ni mexikaner i Sverige? 
Finns säkert flera, men inga som jag kan komma på nu. 
Happy friday sweden & USA:))

Just nu


Medans de Andra I laget är ute och springer, står jag inomhus och tränar i min ensamhet... Bara pga mina dåliga benhinnor. Efter träningen ska vi ha teammeet och äta pizza:) mina dagar ser i princip likadana ut=därför jag ej har bloggat. 
Hejhopp