Långhelg

Denna helgen har vi långhelg. Vi har 2-3 väderdagar. Det är ifall det blir ca 1 mm med snö och skolan blir inställd, men vi har inte haft snö i år så då får vi ledigt helt random istället. Åker på en miniresa till Austin med Joseph imorgon. Kommer bli mysigt. Btw i maj firar vi 6 månader tillsammans❤️  
Är förresten jätteförkyld, hostar, min näsa rinner konstant och rappar rösten ibland:( 

Girls night out

I fredags följde jag med lene hem efter skolan, vi stannade och köpte en snowcone. Det är egentligen bara is med sirap smak i. En varm dag är nog en snowcone det bästa! 
När vi kom hem gick vi ut och sprang och resten av kvällen chillade vi bara

Lördagen var det runt 30 grader ute. Fick en rejäl tanning line. Idag löpte vi också, men mitt på dagen, kändes som att min hud kokade. Efteråt gjorde vi oss iordning för en tjejkväll i Granbury! Taylor, Nicona och Kylee hämtade oss och CI åkte först och åt på en riktigt Texas restaurang. Sedan åkte vi och bowlade, jag vann:))
Söndag+sjuk

Igår hade jag och min pojkis en dejt. Vi skulle ha picknick i parken, men eftersom jag inte mådde så bra ville vi inte köra långt. Så det blev picknick på ett tåg istället! Hur mysigt som helst.


Btw. Idag är jag hemma från skolan pga sjuk. Har feber och ont i halsen och huvudet-.- sjukt drygt. Hoppas det går över snabbt.