"Amerikaner=persikor"

Något jag stör mig på är hur falska och dramasökande tjejer på high school är. Vet inte om det är på grund av att jag har hängt med fel people, eller om de flesta är så. Vi har en utbytesstudentgrupp på Facebook, och det verkar som de flesta utbytisar har upplevt detta. I början märkte jag inte det så mycket, tror det var på grund av att de spelade snälla haha. Alla pratat skit om alla, tom bästa vänner pratar skit om varandra:000 får höra ofta att personer sa si och så om mig och försöker sprida felaktiga rykten osv.. Tror det mesta handlar om avundsjuka.

Något som är så sjukt sant som jag läste är "svenskar är som kokosnötter och är hårda utanpå och svårt att ta sig igenom, men när du har kommit igenom skalet är det mjukt inuti. Medans amerikaner är som persikor, de är mjuka utanpå och hårda inuti. Det är lätt att ta sig igenom skalet, men när du väl kommer längre in är det hårt och omöjligt att ta sig igenom". Hur sant är inte detta?!?! 

En bild på mig och min amerikan<333Fotbollsmatcher

http://theflashtoday.com/2016/01/26/honeybees-rout-alvarado-7-0/

Spelade match i tisdags. Vi hade en hemmamatch vilket var asskönt! Matchen gick förövrigt jättebra. Gjorde mål, om ni klickar på länken kan ni läsa om hur många;) 
Nästa match är imorrn, 3 timmar bort...
The flash

http://theflashtoday.com/2016/01/23/meet-foreign-exchange-student-julie-morken/

Vill ni läsa min intervju jag hade om livet jag har på andra sidan Atlanten är det bara att klicka på denna linken!