Uppdate

Skrev ett långt perfekt inlägg och guess what?? Det försvann... Försöker skriva ett nytt. & ja jag vet att det är ett tag sedan jag har skrivit men jag har verkligen haft fullt upp. Har knappt hunnit att sova. Har haft sjukt mycket fotboll. Förra veckan hade vi 4 matcher!!!!! Denna veckan har vi 3. Första matchen gick jättebra och jag gjorde mål:) dom andra gick helt åt skogen. 
Förra veckan gick jag i skolan endast 3 dagar. Mån-ons, torsdag tog jag ledigt pga fotboll, fredag var vi lediga. Spelade matcher tor-lör. Lördag åkte jag och min vfamilj och shoppade. Köpte två par jeans, shorts, spring-skor(mest för att mamma sa så:)), mjukisdress som jag tänkte använda när jag reser. Kom hem runt 8 och hängde med bejb. Söndagen spelade vi tennis, pluggade och såg en skräckfilm på bio. 

Ohh juste i torsdags hängde jag med lene & Taylor, vi åkte 40 min till en känd restaurang, åt sushi, såååå gott. Sov över där och åkte och spelade match på fredagen. Alla våra matcher ät förövrigt 1 1/2 timme undan så åker 3 timmar med buss 4 gånger i veckan:0 
Se bara på detta :p


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo