Austin

Helgen spenderades i Texas huvudstad, Austin. Vi kom fram runt kl 6, och jag, Joseph, hans syster och mormor gick direkt ut och åt. 
Lördag började vi dagen med shopping, men köpte inget. Tänkte på att jag redan har mycket saker att ta hem till Sverige + ville spara pengarna till en ny mobil. Efter "shoppingen" åkte vi till downtown och vandrade runt som turister. Såg bl.a. the state capitol building. 

Söndagen gick vi till kyrkan och åt lunch efteråt. Gick sedan till parken som var helt underbar. Hoppas verkligen vi kommer tillbaka till denna fina stad innan jag åker hem. Är en jättefin sts med en älv som rinner igenom staden. 
Bi-district champs

Igår hade vi en fotbollsmatch, det var vår första i playoffs. Vi vann 7-0 och var bi-distrikt champs! När man är i playoffs så vinner man och går vidare eller förlorar och ryker ut pch har inga fler matcher att spela. Så det är playoffs man har tränat till under denna tid. Kan nog säga att jag börjar bli lite trött på att spela fotboll, det är 2 gånger om dagen VARJE DAG. Aaaa ni förstår nog. 

Vi har påsk även här i Amerika, men vi har endast 2 dagar ledigt + helg. Men jag och Joseph är nu påväg till Austin för att hälsa på hans mormor. Alla säger att Austin är en fin stad, så det ska bli kul att se den! Vi ska nog gå på bio, shoppa(jag har inte shoppat på läääänge) sen får vi se vad mer vi gör. 

Btw, färgade mitt hår häromdan, tillbaka till blond. 
International day of happiness

Idag var det som rubriken lyder "international day of happiness" & den spenderades såklart med min Joseph. Vi började dagen med att gå till kyrkan med min värdfamilj. Åkte hem till hans hus och chillade ett tag innan Han tog med mig till en Japanesisk restaurang & vi åt sushi. Hur gott som helst!! Efteråt åkte vi till stranden och tog en promenad. Kunde inte bli en bättre dag!!