SAN Antonio

Kom hem igår från SAN Antonio. Det var verkligen hur bra som helst!! Kom dit på kvällen så vi gick på det riverwalk. Kändes verkligen som man var i ett annat land, små affärer och restauranger längst vattnet. 
På måndag var det memorial day som är en röd dag. Vi åkte till en annan liten by och skulle float the river på små tuber. Vädret var helt underbart, helt klarblå himmel och stark sol(kan hända att jag blev solbränd). Vi flöt där i kanske 5 timmar med musik och snacks på rivern. 
Efter vi hade fått liiiite för mycket sol åkte vi till en liten turistby med små söta affärer i. Där åt vi middag och sedan körde vi 4 timmar hem igen. 

Surprise party!

Nu är jag och min värdfamilj påväg till SAN Antonio! Ska bli roligt att se en stor stad i Texas. 

I torsdags sov jag och lene över hos Taylor, vilket var sista gången vi 3 hade sleepover:( 
I fredags hängde jag lite med Joe på eftermiddagen.
I lördags åkte jag hem till lene sedan åkte vi tillsammans till rilyns grad-party. När vi kom tillbaka till lenes hus hade hennes v-familj fixat ett överraskningsparty för henne;)


Sista veckan

Den här veckan är sista veckan i skolan!! Äntligen. 
Men kommer fortfarande inte komma hem innan slutet av juni, ska på kust till kust resan. Tycker faktiskt det ska bli skönt att resa hem, känner mig ganska redo. Visst allt här har varit hur bra som helst, men känner mig väldigt klar för att komma hem och träffa alla igen!
Vet inte hur mkt jag kommer blogga denna vecka, har 2 prov idag, 3 imorgon och 3 på torsdag. Så måste fokusera Hahaha

Btw så firade Jag och Joseph 6 månader tillsammans den här helgen<3Såklart åt vi sushi