Light up peprally

Dagen  började bäst med att jag & Taylor X2 åkte till Starbucks innan skolan. Eftersom det är fredag=peprally i skolan. Peprally är underhållning i gympasalen, så att man ska förbereda sig inför kommande fotbollsmatchen som är på kvällen. Idag var det ett tema som gick ut på att man skulle ha självlysande på sig. Under peprallyt släcktes alla lampor och alla människor lös upp. Detta peprally var det det bästa!
Eftersom det var fotbollsmatch senare på dagen slöt vi även skolan 2 timmar tidigare!! Så istället för att alla lektioner varade i 50 min så höll dom på i ungefär 30 min.
När skolan var slut runt 2 åkte jag och mina systrar hem och åkte direkt till stallet. Eftersom det fortfarande var ljust ute så bestämde jag mig för att hoppa några skutt. Eftersom hästen inte är van med att hoppa så vill jag inte hoppa med henne för mycket. Det gick sådär, båda var ganska ofokuserade. 
 
Efter 2 timmar i stallet åkte vi hem och jag  började fixa mig inför min dejt som jag hade på kvällen. En gullig kille i skolan frågade mig om jag ville gå på bio, vilket jag såklart sa ja till. Fick pepparspray av min v-mamma och jag  var redo för min dejt :)))
 
En bra fredag helt enkelt!


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo