Du är uppskattad

Okej denna vecka har varit lite sad, och ja det går att vara ledsen även fast det är lov. Förra söndag var min v-syster med om en olycka med en ATV. Den välte och hon flög in i taggtråd stängsel. Detta slöt med att hon fick flyga med en helikopter till sjukhuset. Så min Värdsyster, Victoria har varit på sjukhuset sedan söndag och kommer förmodligen hem imorgon. Hon opererades och fick även stygn i magen, benet osv.. Men hon mår bra nu.
Sjukhuset är 2 h från där vi bor, så det är en bit att åka. Men har varit där och hälsat på henne varje dag sedan tisdag och man ser att Victoria blir bättre och bättre för varje dag som går. 
Jag blir väldigt fundersam och jag ser verkligen hur snabbt det kan gå. Jag tror denna händelsen påverkar mig extra mycket och gör mig lite nere, eftersom min familj är så långt bort. Jag vet inte vad det är mig mig just nu, men något känns fel. Det är inte hemlängtan. Jag är säker på att detta är något som går över snabbt(med lite shopping), men jag ville bara säga att jag älskar er där hemma. Och uppskattar er extra mycket efter denna händelsen.


Skola

Just nu sitter jag i skolan och gör absolut ingenting. Vi har något som heter "pennies for angels" det går ut på att man ska ta med sig pengar och ge på varje lektion. Om man har totalt över en viss summa på varje lektion gör man ingenting under lektionen. Låter helknäppt, men pengarna går iaf till något bra. Dom går till de barn som inte får något under julen. Tänk att vi är så bortskämda under julen, vi får alltid vad vi önskar oss, om det är en iPhone 6 eller en kamera. Men de här barnen vill bara ha tak över huvudet och känna sig trygga & älskade.  

Vi har även en kort dag i skolan eftersom det ät thanksgiving break. Slutar runt 1, men min värd Grandma kommer nog att "checka ut" oss runt 10. Då vi skall åka upp till min Värdsyster som olyckligt nog är på sjukhuset:/ kan berätta mer om vad som hände i ett annat inlägg kanske. 

Btw. Känner att min svenska bara blir sämre och sämre haha, måste läsa igenom mina texter flera gånger. Känns som jag skriver som en apa. Aja, det viktigaste är att ni förstår och det tror jag att ni gör:)MY WEEKND

Jag & min syster började dagen med en liten promenad. Vi promenerade till ``cityn´´ och sedan till SONIC(typ som McDonald) för att få gratis glass. När vi var på sonic sa min v-mamma att de skulle åka in till Walmar. Så vi sprang hela vägen hem, med hunden i ena handen och glassen i andra. Köpte lite smink och en tröja på walmart. Efter Walmart hämtade en kompis(;)) upp mig och vi hängde till kvällen då hen körde mig till Taylors hus och jag sov över där. Hela söndagen bestod av plugg, då jag hade 4 prov idag(måndag):((
 
Denna vecka har vi endast 1 1/2 dag i skolan. Måndag och halva tisdag. Det är thanksgiving på torsdag, vilket är ett stooooooort event här. Så det ska bli skönt med lite lov. Efter lovet är det ca 3 veckor i skolan till jullov!