Skola

Just nu sitter jag i skolan och gör absolut ingenting. Vi har något som heter "pennies for angels" det går ut på att man ska ta med sig pengar och ge på varje lektion. Om man har totalt över en viss summa på varje lektion gör man ingenting under lektionen. Låter helknäppt, men pengarna går iaf till något bra. Dom går till de barn som inte får något under julen. Tänk att vi är så bortskämda under julen, vi får alltid vad vi önskar oss, om det är en iPhone 6 eller en kamera. Men de här barnen vill bara ha tak över huvudet och känna sig trygga & älskade.  

Vi har även en kort dag i skolan eftersom det ät thanksgiving break. Slutar runt 1, men min värd Grandma kommer nog att "checka ut" oss runt 10. Då vi skall åka upp till min Värdsyster som olyckligt nog är på sjukhuset:/ kan berätta mer om vad som hände i ett annat inlägg kanske. 

Btw. Känner att min svenska bara blir sämre och sämre haha, måste läsa igenom mina texter flera gånger. Känns som jag skriver som en apa. Aja, det viktigaste är att ni förstår och det tror jag att ni gör:)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo