Hawaii part 1

Hejsan svejsan!! Har varit i hawaii därav den dåliga uppdateringen. Kom hem lagom till alla ❤️ dag. 
Tänkte berätta lite om vad jag gjorde på hawaii. 
Kom fram först till hotellet och chillade hela dagen. Gick runt i Waikiki osv.

Sön: började dagen på bösta sätt med en springrunda på stranden i soluppgången!! Hur underbart
hade en catamaran båttur, fick även lite tid på beachen innan vi åkte vidare och såg lite historia i Honolulu 

Mån: åkte till en strand som var voted as den finaste stranden i världen 2015!!!!  Efter det åkte vi till Polynesien center. Vi tog bl.a. En ukulele klass & dansade hula hula. Köpte en kokosnöt och pratade hawaiianska. Kan det bli bättre?!? 

Tis: surfade och åkte till surfar staden!! Var ganska lätt att surfa och jag var bra på det!! Hur roligt som helst! Efter vi surfade fick vi fritid på stranden och sedan i surfar staden också!! Vi åkte också till en lockout denna dagen 

Ons: detta var nog den tråkigaste dagen. Vi åkte till pearl harbor. Intressant men ganska långdraget pga har varit där förut. 
Efteråt åkte vi och shoppade. Var inte alls på shopping humör denna dagen så köpte inget pluss satt på en bänk i 2 timmar. Folk som vet att jag ät shopaholic frågade om jag var sjuk... Men men plånboken mådde bra efter denna dagen:))

Tors: Hiking upp för ett berg. Det var en lagom väg upp vilket gjorde det roligt! Tog ca 2 timmar totalt, och fick se en otrolig vyu över hela Honolulu. 
Efteråt hade vi fritid och fick göra vad vi ville. Jag valde att surfa igen! Vi var endast 4 personer vilket gjorde det sjukt roligt, hade mycket tid och fick surfa i 2 timmar!!! Dröööööm. 

Fre: idag åkte vi och snorklade! Jätteroligt förutom att coral reven var då högt upp så man skrapade upp sig på dom hela tiden och vågorna tog med sig dig upp på reven..:( fick lite tid på stranden också!! Efteråt åkte vi hem för att fixa oss för en kväll på en hawaiiansk  "festival"! Vi åt mat och kollade på shower, gjorde fejk tattoos och kransar. Det var ett perfekt avslut på en perfekt vecka!!! 
Lördag var det avresedagen...:((( 
Detta var alltså kortfattat hur min vecka såg ut i hawaii, detta inlägget kunde varit 1458845 sidor långt. Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo